Ви тут:

9 лікарень Полтавщини обслуговують “чорнобильців” безкоштовно

В області діє державна програма «Комплексне медико-санітарне забезпечення та лікування онкологічних захворювань із застосуванням  високовартісних медичних технологій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

Як повідомили в Департамент праці та соціального захисту населення Полтавської облдержадміністрації на 2015 рік за цією програмою Полтавській області затверджено фінансування в сумі 767 397,00 грн. На даний час, на рахунки лікувальних закладів, Департаментом перераховано 348 819,00 грн..
Перелік спеціалізованих медичних  закладів Полтавської області, які надають безкоштовне стаціонарне лікування громадян постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи,  віднесених до 1,2,3 категорії та постраждалих дітей:
– Обласна клінічна лікарня відновного лікування та діагностики з обласними центрами планування сім’ї та репродукції людини, медичної генетики;
– Полтавський обласний клінічний онкологічний диспансер Полтавської обласної ради;
– Полтавський обласний клінічний госпіталь для ветеранів війни Полтавської обласної ради;
– Полтавська обласна дитяча клінічна лікарня;
– Дитяча міська  клінічна лікарня м. Полтави;
– Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М.В.Скліфосовського;
– Лубенський обласний госпіталь для ветеранів  війни;
– Кременчуцький обласний госпіталь для ветеранів війни;
– Кременчуцький обласний онкологічний диспансер.
Для отримання направлення на стаціонарне лікування в зазначені медичні заклади необхідно звернутися до установи охорони здоров’я  за місцем проживання  громадян постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.     

Перейти до вмісту