Ви тут:

Затверджено форму податкової декларації з транспортного податку

Державна податкова інспекція у м. Полтаві повідомляє, що наказом Міністерства фінансів України від 10.04.2015 року №415 затверджено форму податкової декларації з транспортного податку, яка буде застосовуватись з наступного звітного періоду.

Нагадаємо, що порядок подання декларації з транспортного податку до органу фіскальної служби визначено статтею 267 Податкового кодексу України.

Платники податку – юридичні особи самостійно обчислюють суму податку станом на 1 січня звітного року і до 20 лютого цього ж року подають контролюючому органу за місцем реєстрації об’єкта оподаткування декларацію за встановленою формою з розбивкою річної суми рівними частками поквартально.

Щодо об’єктів оподаткування, придбаних протягом року, декларація юридичною особою – платником подається протягом місяця з дня виникнення права власності на такий об’єкт, а податок сплачується починаючи з місяця, в якому виникло право власності на такий об’єкт.

Об’єктом оподаткування є легкові автомобілі, які використовувалися до 5 років і мають об’єм циліндрів двигуна понад 3000 куб. см.

Відділ комунікацій Державної податкової інспекції у м. Полтаві

Перейти до вмісту