Ви тут:
Полтавщина Суспільство Фотогалерея 

Випускники Гребінки робили селфі під час урочистостей

vipusknic.ru

У 14 загальноосвітніх навчальних закладах Гребінківського району І-ІІІ ступенів відбулися урочистості з нагоди вручення випускникам документів про загальну середню освіту. Цього року атестати отримали 183 випускники Гребінківського району.

Як повідомили у відділі освіти Гребінківської РДА, випускники урочисто пройшли центральними вулицями міста до стадіону від районного будинку культури. Цьогоріч випускники мали патріотичні синьо-жовті елементи – під час ходи встигали робити селфі і викладати фото в інтернет.

Цього ж дня о 19 годині на Центральному міському стадіоні відбулося районне свято з нагоди випуску учнів 11-класів 2014-2015 навчального року, на якому були вручені атестати з відзнакою та медалі. Зі святом юності й краси випускників привітали голова райдержадміністрації Роспопов В.В., голова районної ради Зінченко В.М., міський голова Мілевський Ф.Г., начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Бігун Н. О.

Атестат з відзнакою та Золоту медаль «За особливі досягнення у навчанні» вручено учням Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 Черненко Єлізаветі та Костянецькій Віолеті, Короваївської ЗОШ І-ІІІ ст. – Гавриленко Ірині, Майорщинської ЗОШ І-ІІІ ст. – Маркевич Юлії.

Атестат з відзнакою та Срібну медаль «За досягнення у навчанні» отримали Мороз Дарина (Гребінківська гімназії), Мазур Анастасія (Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1), Хвиль Олександр (Слободо-Петрівська ЗОШ І-ІІІ ст.).

Групі випускників вручили грамоти за перемогу на обласних і районних олімпіадах з базових дисциплін, Сертифікати про грошову винагороду Гребінківської міської ради.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до вмісту