Ви тут:

В Шишаках встановили спортивний майданчик

YLE768eWPz4

Найактивніші учасники Всеукраїнської акції «Відповідальність починається з мене» отримують винагороду. Цього року Полтавщина здобула почесне 1 місце та виборола п’ять спортивних майданчиків для усієї області. Вже два куточки полтавського краю насолоджуються отриманим подарунком та розвивають свої спортивні вміння та навички.

Вирішено встановити третій майданчик в смт Шишаки, а саме на території Шишацької спеціалізованої школи ім. В.І.Вернадського. Про це повідомляє прес-служба ГО “Команда молоді”

fmF-60mrOec

«Шишаки проявили себе, як одні з найактивніших районів Полтавської області. Провели безліч заходів, а саме рейдів з приводу продажу неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів, тому це велика перемога для учнів району,» – поділилася заступник начальника відділу у справах сім’ї та молоді обласної державної адміністрації Юлія Северин.

_zIhnA-PHWU

«У нас не було знаряддя для занять з воркауту. Тепер учні зможуть проявити свої спортивні здібності, займаючись на новому металевому спорядженні» – зазначив директор Шишацької спеціалізованої школи ім. В.І.Вернадського Віталій Іваниця.

Координатори акції у Полтавській області Юлія Северин та Світлана Лобанова впевнені, що спільними зусиллями громадян Полтавщина зможе вибороти першість і цьогоріч.

 

 

Перейти до вмісту