Ви тут:

У Полтаві мобілізований військовослужбовець врятував життя дівчині

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20 червня, особовий склад військовослужбовців Полтавського зонального відділу Військової служби правопорядку, призваних за мобілізацією, склав Військову присягу на вірність Українському народові.

А уже наступного дня, патрулюючи вулиці міста, один із військовослужбовців, солдат Микола Кричевський став свідком жахливої ситуації – на його очах з четвертого поверху гуртожитку одного з вищих навчальних закладів міста випала дівчина 1997 року народження. Рядовий Микола Кричевський не розгубившись негайно через своїх підлеглих викликав швидку допомогу, наряд міліції та чергових лікарів Полтавського військового госпіталю.

За словами медиків, саме рішучість та організаційні дії військовослужбовця, його безпосередня участь у наданні першої медичної допомоги дозволили врятувати життя дівчини. Нині ж вона перебуває в лікарні.

Сам же солдат Кричевський у своїх діях не вбачає нічого надзвичайного, бо так, на його думку, мав би вчинити справжній чоловік та громадянин України.

На військову службу рядового Миколу Кричевського призвали в червні цього року, сам він з міста Світловодська, що на Кіровоградщині. До мобілізації мав досвід служби в органах МВС на різних посадах, має спеціальне звання – майор міліції.

 

Перейти до вмісту