Ви тут:

У Кременчуці шістьом вулицям можуть дати квіткові назви

На правобережній частині Кременчука з’явиться шість нових вулиць. Таке рішення прийняли на  засіданні комісії з питань найменування об’єктів міського підпорядкування, увічнення пам’яті видатних діячів і подій, встановлення пам’ятних знаків. Розгляд питання щодо присвоєння назв вулицям провели відповідно до звернення управління архітектури та містобудування виконкому Кременчуцької міської ради. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Цього дня фахівці вищевказаного структурного підрозділу зазначили, що у районі вул. Чечелівської є вільні земельні ділянки, що в подальшому можуть бути виділені під садівництво для учасників АТО та інших пільгових категорій кременчужан. До цих пір вулиці, де розташовуються ці вільні ділянки, не мали  назв. Виділяти їх в постійне користування можна лише за наявності поштових адрес. Для розгляду членів комісії запропонували назви, не прив’язані до будь-яких історичних або суспільних-політичних подій тощо.

Серед яких вулиці Кришталева, Трояндова, Жасмінова, Малинова, Лілейна, Волошкова. Рішення про присвоєння назв новим вулицям розглядатимуть та затверджуватимуть на засіданні виконавчого комітету Кременчуцької міської ради. 

Перейти до вмісту