Ви тут:

Сьогодні до Полтави завітає ЄВРОавтобус

12 червня з 16.00 на вул. Жовтневій,  біля ЦУМу та на Театральній площі, відбуватиметься інформаційно-просвітницька ініціатива “ЄВРОавтобус: об`єднаймо Україну” за участі дипломатів ЄС.

Організатори запрошують зустріти ЄВРОавтобус у своєму місті, поспілкуватися з дипломатами ЄС, взяти участь у конкурсах та вікторинах на знання фактів про ЄС, разом з митцями розмалювати магніти-символи різних країн Європи, взяти участь у селфі-флешмобі Europabus, відвідати вуличну бібліотеку та фотовиставки на європейську тематику.

ЄВРОавтобус – це альтернативний спосіб проведення освітніх заходів на європейську тематику, який покликаний об’єднати Україну та ЄС і збільшити інтерес жителів міст до питань євроінтеграції. Втілення таких освітніх програмрозпочала Фундація Регіональних Ініціатив ще у 2007 році.

Вхід вільний.

У програмі :Ігри, вікторини та конкурси на знання фактів про ЄС, Селфі-флешмоб#Europabus,Вулична фотовиставка  «ЄВРОсушка», Фотовиставка Департаменту Гуманітарної допомоги та цивільного захисту Європейської Комісії (ECHO) на тему «Україна: лихо, втрати та надії», майстер-клас з малювання на воді «ЄСтвори в Україні», пазл-зона/ігровий майданчик: «Склади карту Європи», вулична бібліотека з обміну книжок

Завершення акції флеш-мобом «Звуки радості: гімн Європи-України»

Перейти до вмісту