Ви тут:

Самооборона Майдану презентувала диск “Пісні нашої перемоги”

В штабі Нацгвардії презентували диск «Пісні нашої перемоги «На дальніх барикадах» Марія Бурмака, Василь Лютий, Рутенія, Шабля, боєць батальйону Національної гвардії імені генерала Кульчицького Володимир Пастушок (позивний Пісня).

Ідея створити такий диск належить керівнику Самооборони Майдану Андрію Парубію: «На фронті, під вогнем «Градів», у кривавих боях з окупантом народилися нові пісні. У війні з московським агресором Україна творить нову музику – міцну, життєствердну і переможну. І ці пісні також зброя нашої перемоги», – впевнений Парубій.

Основним завданням диску є збереження геройського духу, кажуть організатори, щоби він жив так, як живе княжих дружинників у билинах, козацька звитяга у похідних маршах запорожців, стрілецький гумор та повстанська героїка у піснях 20-того століття.

До диску увійшло 16 пісень як відомих, так і невідомих виконавців: сотник 35-ї сотні Самооборони Майдану, легендарний боєць 1-го батальйону Національної гвардії України ім. генерала Кульчицького Володимир Пастушок «Пісня» та чотовий 12-ї сотні Самооборони Майдану, також боєць (сьогодні резервіст) батальйону ім. Кульчицького Зеник.

Це лише перший диск Самооборони Майдану, який розповсюджуватиметься безкоштовно серед бійців на передовій, а також його можна буде завантажити на сайті Самооборони Майдану  http://goo.gl/D2kyDZ 

Перейти до вмісту