Ви тут:

Полтавських держохоронців перевірили на професійність

Підсумовуючи результати навчання в 2014-2015 навчальному році, працівники УДСО при УМВС Полтавщини здали заліки з професійної підготовки. Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

До здачі підсумкової перевірки, за виключенням тих співробітників, які перебували на постах і маршрутах, залучено максимальну кількість особового складу  батальйону міліції охорони, центру технічної охорони управління УДСО та всі працівники апарату управління ДСО Полтавщини.

 Основна увага під час здачі заліків приділялась визначенню рівня функціональної та вогневої підготовки, тактики дій в типових та екстремальних ситуаціях, відтворення навичок з рукопашного бою.

Аналізуючи підсумки навчального процесу, Анатолій Власенко, начальник відділу кадрового забезпечення Управління держохорони Полтавщини, зазначає, що за минулий рік значно покращився рівень загально-профільної підготовки держохоронців.

Також, дякуючи плідній співпраці з викладачами Вінницького вищого професійного училища працівників охорони і, зокрема, викладачеві училища старшому лейтенанту міліції Дмитру Сапізі, відбувся значний прогрес  в організації  занять з тактики дій в типових та екстремальних ситуаціях працівників ДСО області. Протягом навчального року ДмитроСапіга неодноразово відряджався в підрозділи ДСО Полтавщини, де здержохоронцями відпрацьовував порядок дій в екстремальних ситуаціях, які можуть виникати під час несення служби.

 

– Особливістю здачі підсумкової перевірки цього року стала більша організованість особового складу,- відзначив Анатолій Власенко.

– В складних умовах сьогодення працівники зрозуміли, що від рівня особистої підготовки залежить не лише виконання поставлених завдань, а, в першу чергу, особисте здоров’я та життя, і це є найкращим стимулом до навчання, – говорить начальник кадровиків управління ДСО області. 

За результатами здачі заліків держохоронці отримали загальну позитивну оцінку.

Перейти до вмісту