Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавські даїшники допомогли водію-далекобійнику з Рівненщини

На ім’я начальника УМВС України в Полтавській області Олега Беха надійшла подяка від жителя села Рокитне Рокитнівського району Рівненської області Віктора Зубка. Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

Чоловік висловлює щирі слова вдячності на адресу працівників Державтоінспекції за небайдужість та допомогу, яку вони йому надали в ремонті автомобіля. Уночі чоловік рухався на вантажному автомобілі «МАН» неподалік міста Лубни.

Транспортний засіб зламався і це змусило водія зупинитися на проїжджій частині дороги, тим самим створивши перешкоду для інших учасників дорожнього руху. Допоміг з ремонтом вантажівки працівник ДПС зводу з обслуговування стаціонарного посту №3 УДАІ УМВС прапорщик міліції Сергій Сурмило. Інспектор ДАІ допоміг водієві усунути несправність гальмівної системи, після чого водій продовжив рух.

«Хочу висловити Сергію Сурмилу та усім його колегам найкращі побажання за професіоналізм, а також чуйність та доброзичливість, яка допомогла мені в неприємній ситуації. Бажаю їм та їхнім родинам успіхів у нелегкій праці, здоров’я, благополуччя, натхнення, пошани від водіїв та нових професійних успіхів» – написав водій-далекобійник з Рівненщини.

Перейти до вмісту