Ви тут:

На Хорольщині за добу сталося 3 ДТП, є постраждалі

Учора о 02.20 по а/д Київ-Харків в напрямку м.Києва рухався автомобіль “Опель Рекорд”, під керуванням водія 1988 р.н., мешканця с.Пізники Чорнухинського району, який за попередніми даними,  проїжджаючи 226 км автодороги, скоїв зіткнення з автомобілем ДАФ,  з напівпричепом, під керуванням мешканця с.Вертокіївка, Житомирської області 1966 р.н.. Внаслідок ДТП водій автомобіля “Опель Рекорд” отримав СГМ та доставлений до Хорольської ЦРЛ. Про це повідомили в УДАІ УМВС України у Полтавській області.

Також о 03.00 в с.Ковтуни рухався автомобіль ВАЗ-2101, під керуванням водія 1969 р.н., мешканця Лубенського району, який за попередніми даними, з’їхав в правий кювет та допустив перекидання автомобіля. Внаслідок ДТП водій ВАЗ-2101 отримав тілесні ушкодження та доставлений до Хорольської ЦРЛ.

Третє ж ДТП сталося о 16.25. На 255 км а/д Київ-Харків в напрямку м.Харкова рухався автомобіль «Тойота Камрі», під керуванням водія 1981 р.н., мешканця м.Харків, який за попередніми даними, допустив з’їзд в кювет. Внаслідок ДТП водій автомобіля «Тойота Камрі» отримав ЗЧМТ, перелом хребта та доставлений до Хорольської ЦРЛ.

Перейти до вмісту