Ви тут:

На чергову сесію Кременчуцької міськради винесли 40 питань

Учора секретар Кременчуцької міської ради Василь Івко підписав розпорядження «Про скликання LХ сесії Кременчуцької міської ради Полтавської області VІ скликання», пленарне засідання якої відбудеться 30 червня 2015 року. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

До проекту порядку денного LХ сесії Кременчуцької міської ради VІ скликання внести наступні питання:

1. Про затвердження Порядку проведення громадських обговорень з питань добровільного об′єднання територіальних громад.

2. Про затвердження рішень виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області від 22.05.2015 № 294, від 22.05.2015 № 297, від 22.05.2015 № 299, від 08.06.2015 № 330, від 08.06.2015 № 340.

3. Про порядок призначення, звільнення та погодження керівників підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Кременчука.

4. Про внесення змін та доповнень до рішення Кременчуцької міської ради Полтавської області від 1 листопада 2011 року «Про затвердження  Положення про порядок залучення коштів замовників на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Кременчука».

5. Про зарахування ПАТ «Укртатнафта» частини коштів авансового пайового внеску, перерахованого за Договором № 28/10 від 15.06.2010 р., в рахунок сплати пайових коштів на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Кременчука по об’єктам будівництва ПАТ «Укр-татнафта», які не входять до I-го етапу модернізації Кременчуцького НПЗ.

6. Про затвердження протоколу засідання конкурсної комісії з вибору керуючої компанії індустріальним парком «ЦЕНТРАЛЬНИЙ» в м. Кременчук від 10.06.2015 № 6.

7. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 лютого 2015 року «Про розподіл залишків коштів спеціального фонду міського бюджету станом на 01.01.2015 року».

8. Про погодження Інвестиційної програми комунального підприємства «Теплоенерго» на 2015 рік.

9. Про затвердження Програми стимулювання впровадження енерго-зберігаючих заходів у будинках об′єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів міста Кременчука на 2015-2020 роки.

10. Про погодження кандидатури багатодітної матері щодо присвоєння почесного звання України «Мати – героїня».

11. Про надання згоди на списання майна, яке належить до комунальної власності територіальної громади міста Кременчука.

12. Про надання згоди на списання нерухомого майна, яке належить до комунальної власності територіальної громади міста Кременчука.

13. Про затвердження переліку об’єктів, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Кременчука і підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні, та внесення змін до відповідних переліків.

14. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Кременчука нерухомого майна з комунальної власності територіальної громади Автозаводського району міста Кременчука.

15. Про внесення змін до рішення міської ради від 30.01.2015 «Про внесення змін до рішення міської ради від 05.07.2011 «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території міста Кременчука».

16. Про внесення доповнень до рішення Кременчуцької міської ради Полтавської області від 31 травня 2011 року «Про затвердження Правил розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Кременчука».

17. Про необхідність дострокового внесення змін до генерального плану міста Кременчука.

18. Про внесення змін до рішення міської ради від 29 жовтня 2013 року «Про затвердження положення про порядок врегулювання питань, пов’язаних з будівництвом, здійсненим з порушенням на земельних ділянках, які належать забудовникам на праві власності чи користування в м. Кременчуці».

19. Про затвердження Положення про управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Кременчуцької міської ради.

2.20. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам в м. Кременчуці.

21. Про продовження строку дії дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам в м. Кременчуці.

22. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок громадянам в м. Кременчуці.

23. Про продовження строку дії дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок громадянам в м. Кременчуці.

24. Про надання згоди на поділ (об′єднання) земельних ділянок в              м. Кременчуці.

25. Про надання, вилучення та оформлення земельних ділянок в оренду в м. Кременчуці.

26. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок.

27.Про надання земельних ділянок в постійне користування.

28. Про припинення права користування земельними ділянками.

29. Про зміну цільового призначення земельних ділянок в м. Кремен-чуці.

30. Про внесення змін до рішень Кременчуцької міської ради.

31. Про скасування пункту рішення Кременчуцької міської ради Полтавської області.

32. Про зміну порядку сплати за договором купівлі-продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Київській, 3- А в                 м. Кременчуці.

33. Про затвердження Положення про встановлення податку на майно в частині плати за землю на території міста Кременчука.

34. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земель міста Кременчука.

35. Про внесення доповнень до рішення міської ради від 29 травня 2014 року «Про затвердження нової редакції переліку вулиць м. Кременчука».

36. Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради Полтавської області від 27.01.2015 «Про виділення коштів за рахунок вільного залишку бюджетних коштів».

37. Про внесення змін до спеціального фонду міського бюджету на 2015 рік.

38. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 лютого 2015 року «Про надання згоди на передачу майна, яке знаходиться у комунальній власності територіальної громади міста Кременчука, у державну власність».

39. Про виконання рішення міської ради від 28.04.2015 року «Про проведення службового розслідування стосовно начальника юридичного управління про роботу юридичного управління виконавчого комітету Кремен-чуцької міської ради.

40. Різне.

Перейти до вмісту