Ви тут:

Майбутні лідери підготували новий молодіжний проект для Полтави

Ділова гра з написання молодіжних проектів – найкращий із методів перевірки засвоєних знань, вважають організатори молодіжного проекту «Школа місцевого та студентського самоврядування «Лідер майбутнього». Про це повідомили у Полтавській міській раді.

У цьому днями переконалися і самі слухачі Школи. Цьогоріч ділова гра проходила в СДЗОВ «Олімпійські надії» (с. Соснівка Полтавського району). На території табору зібралась саме та молодь, яка з гідністю пройшла теоретичний курс з 8 місяців навчання, стажування у структурних підрозділах міськвиконкому та підсумкову атестацію з найважливіших тем.

Проявити лідерські якості, показати вміння створити команду та ефективно працювати в ній, застосувати на практиці знання із тайм-менеджменту, ділового етикету, конфліктменеджменту, ораторського мистецтва та фандрайзингу – все це потрібно було зробити учасникам гри. А головне – створити нові молодіжні проекти, які будуть цікаві для молоді та реальні для втілення в нашому місті.

Перед учасниками стояло завдання – створити проект на загальну суму фінансування до 10 тис. грн. та спробувати знайти фінансування у «місцевого самоврядування», «бізнесових структур» та «фондів», роль яких виконували всі організатори Школи.

Наприкінці конкурсна комісія обрала кращий із шести нових молодіжних проектів, створених слухачами Школи. Переможцем став проект «Арт-фест «POLTAVITI». Саме він і буде реалізований спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту в 2016 році.

Незабутній день, наповнений гарним настроєм, спілкуванням з друзями, плідною працею та активним відпочинком залишиться в пам’яті слухачів молодіжного проекту «Школа місцевого та студентського самоврядування «Лідер майбутнього».

Перейти до вмісту