Ви тут:

Для полтавських наречених провели заняття у Школі молодого подружжя

Полтавський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в черговий раз провів щомісячне заняття для наречених у Школі молодого подружжя при центральному відділі ДРАЦС. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Заняття у Школі молодого подружжя направлені на підвищення авторитету інституту сім’ї у суспільстві, психологічну підтримку майбутнього подружжя у створені міцних сімейних відносин, інформування правових аспектів регулювання сімейних відносин та майбутнє планування народження дітей.

Днями на заняттях Школи молодого подружжя наречені дізналися про способи створення сприятливого мікроклімату у молодій сім’ї.

Яким чином захистити свої сімейні права та інтереси у разі їх порушення майбутнім сімейним парам розповіли юристи.

Цікаво було дізнатися, що майбутнє подружжя ще до одруження хвилює питання – яким чином можна уникнути сварок та непорозумінь з коханою людиною? Як не стати заручником буденної суєти та не втратити почуття кохання ? Все це та багато іншого обговорюється на заняттях Школи молодого подружжя щомісяця та згідно графіку в центральному та районних відділах ДРАЦС міста Полтави.

Перейти до вмісту