Ви тут:

Затверджено новий реєстр реєстраторів розрахункових операцій

Державна податкова інспекція у м. Полтаві повідомляє, що наказом ДФС України від 27.04.2015 року №302 затверджено оновлений Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій.

Державний реєстр містить перелік РРО, дозволених до первинної реєстрації, а також первинна реєстрація яких заборонена. З реєстром можна ознайомитися на офіційному веб-порталі ДФС України за адресоюwww.sfs.gov.ua.

Враховуючи зміни, внесені до Податкового кодексу Законом України від 28 грудня 2014 року №71-VII, нагадуємо, що фізичні особи – підприємці платники єдиного податку другої і третьої груп при здійсненні діяльності на ринках та при продажу товарів дрібнороздрібної торговельної мережі через засоби пересувної мережі, а також платники єдиного податку першої групи не застосовують реєстратори розрахункових операцій. У всіх інших випадках фізичні особи – підприємці платники єдиного податку другої і третьої груп зобов’язані застосовувати РРО. Зазначені зміни для платників єдиного податку третьої групи вступають в силу з 1 липня 2015 року, а для платників єдиного податку другої групи – з 1 січня 2016 року.

Відділ комунікацій Державної податкової інспекції у м. Полтаві

Перейти до вмісту