Ви тут:

Валерій Головко оцінює роботу департаменту ЖКГ Полтавської ОДА незадовільно

Під час апаратної наради голова полтавської ОДА Валерій Головко визнав роботу Департаменту житлово-комунального господарства ОДА незадовільною.

Це стосується виконання Указу Президента України від 14.11.2014 № 876/2014 щодо запровадження комерційного обліку теплопостачання в житловому фонді області (встановлення лічильників).

“За роботу всього департаменту я вам хочу поставити тверду двійку. Ви на сьогодні не відповідаєте жодним критеріям. Цей департамент повинен бути локомотивом реалізації заходів щодо модернізації всієї галузі. Є досвід інших областей, можна перейняти в них краще. Те що ви зібралися на нараду в заступника і прозвітували, які заходи відбуваються, а які ні, то така робота мене не задовольняє. Ні ваша, ні вашого департаменту,”- сказав Головко.

Щодо встановлення лічильників то найкраще в цьому плані спрацювали міста Комсомольськ та Миргород, найгірше Полтава, Кременчук Лубни.

Як зазначив перший заступник директора департаменту Едуард Рева в Миргороді співпраця органів місцевого самоврядування з мешканцями і підприємствами дала змогу залучити кошти самих мешканців. Вони долучилися до програми співфінансування.

Щодо Полтави, то все звертають на Держказначейство, яке миулоріч не проплатило 12 млн грн, які виділили на оснащення будинків лічильниками.

Валерій Головко хотів би, щоб  в майбутньому департамент працювати краще та підвищив ефективність роботи.

 

Перейти до вмісту