Ви тут:

У Полтаві пройшов традиційний “Ярмарок професій”

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому спільно з Полтавським міським центром зайнятості та Полтавським університетом економіки і торгівлі організували та провели традиційний «Ярмарок професій». Учасниками заходу стали вищі навчальні заклади І-ІІ рівня акредитації м. Полтави: Полтавський нафтовий геологорозвідувальний технікум Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, Полтавський технікум харчових технологій Національного університету харчових технологій, Полтавський будівельний технікум транспортного будівництва, Полтавський комерційний технікум, Аграрно-економічний коледж Полтавської державної аграрної академії, Аграрний коледж управління і права Полтавської державної аграрної академії, комунальний вищий навчальний заклад І рівня акредитації «Полтавський базовий медичний коледж», Полтавський коледж Університету «Україна», Полтавський політехнічний коледж Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Захід розпочався з виставки-експозиції, де кожен навчальний заклад за допомогою інформаційних стендів, демонстрацією мультимедійних слайдів та відеофільмів, корисною продукцією, цікавою технікою, інформаційними буклетами та фотоматеріалами намагався привернути увагу випускників загальноосвітніх навчальних закладів міста, яких, до речі, завітало понад 500 осіб. Спеціалісти міського центру зайнятості надавали консультації учням щодо актуальності професій на ринку праці, знайомили з інформаційними матеріалами, довідниками навчальних закладів тощо.

Наступною частиною заходу стала презентація навчальних закладів студентськими агітбригадами в актовому залі. Уся святкова програма була побудована у вигляді «хіт-параду», де кожний навчальний заклад змагався за номінацію у різних категоріях, зокрема: «Талант і артистизм», «Успіх і престиж», «Універсальність», «Лідери майбутнього», «Серйозність і рішучість», «Енергія і позитив», «Традиції та імідж», «Нічого неможливого», «За майбутнє». Усі виступи були яскравими та запальними, лунали пісні, були чудові хореографічні постановки, а Полтавський нафтовий геологорозвідувальний технікум ПНТУ імені Юрія Кондратюка усіх присутніх приємно привітав виступом юнаків з групи Workout «Impossible».

Виступ агітбригад супроводжувався демонстрацією слайдів та відеофільмів про навчальні заклади. По закінченню заходу з вітальним словом виступили директор Полтавського міського центру зайнятості Юрій Парьоха та начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олена Ромас. Усі учасники заходу були нагороджені подяками та смачними тортами.

Перейти до вмісту