Ви тут:

У Миргороді ремонтують дороги

На сьогодні у Миргороді уже зробили поточний ремонт більшої половини вулиць і доріг з асфальтобетонним покриттям. А до 15 травня планують завершити так званий «ямковий» ремонт усіх центральних вулиць міста. Про цеповідомив начальник відділу капітального будівництва Миргодської міської ради Микола Муровий.

Станом на 13 травня 2015 року в місті виконані роботи з капітального ремонту доріг по вул. Раскової, Б.Хмельницького, Луговій та Д.Озеро на загальну суму 461,9 тис. грн. із запланованих коштів міського бюджету на поточний рік. У 2015 році на ці види робіт передбачено 1976,0 тис.грн.

На 54 вулицях у цьому році буде виконано поточний ремонт доріг та тротуарів з асфальтобетонним покриттям. У міському бюджеті передбачено 910,0 тис. грн. Станом на 13 травня поточний ремонт зроблено на 27 вулицях на суму 554,1 тис.грн. Виконані роботи на дорогах по вулицях Гоголя, Незалежності, Кашинського, Старосвітській, Я.Усика, Д.Апостола, Шишацькій, Гурамішвілі, Залізничній, Мінзаводській, Спартаківській, Зеленій, Козацькій, Озерній, Тичини, Харківка, Миргородських дивізій, Багачанській та інших. Загальна площа виконаних робіт з ямкового ремонту доріг становить 2100 м2.

На поточний ремонт доріг з щебеневим покриттям на поточний рік виділено 90.0 тис. грн. Вже виконані роботи з грейдерування та висипки щебенем на дорогах в мікрорайоні Почапці, куди витрачено 13,9 тис. грн. коштів міського бюджету.

Перейти до вмісту