Ви тут:

Співробітники Кременчуцької виховної колонії вшанували ветеранів Великої Вітчизняної війни

???????????????????????????????

Напередодні Дня Перемоги, 7 травня, співробітники Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області відвідали міський шпиталь для ветеранів Великої Вітчизняної війни та героїв світової історії за місцем проживання.

Кожному ветерану у шпиталі співробітники вручили квіти та святкові, виготовлені руками вихованців колонії, листівки. Зі сльозами на очах  дідусі та бабусі отримали привітання. Хлопці висловили величезну подяку за ратний героїчний подвиг, який зробили ветерани в ім’я щастя інших людей.

З нагоди свята за ініціативою начальника виховної колонії Юрія Величка та профспілкового комітету установи було відвідано за місцем проживання ветеранів, які свого часу безпосередньо працювали в колонії. Цього року серед колишніх співробітників установи залишилося лише 8 учасників війни та прирівняних до них. З радістю та сльозами на обличчі ветерани зустріли працівників колонії. Від співробітників вони отримали матеріальну допомогу, продовольчі пакети та квіти.

Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України

в Полтавській області

Перейти до вмісту