Ви тут:
Кримінал Суспільство 

Прокуратура передала до суду звинувачення проти полтавського мiлiцiонера

прокуратура гербПрокуратура Донеччини передала до суду звинувачення відносно спiвробiтника мiлiцiї Полтавськоi областi. Він нiс службу в зонi АТО, і його підозрюють в тому, що він скоїв вбивство у грудні 2014 року 24-рiчного жителя Глобино та поранив ще одну людину на блок-посту.

Як сказано в повiдомленнi прес-служби прокуратури, встановлено, що помiчник начальника Чутiвського районного управлiння мiлiцiї в Полтавськiй областi прибув із вiдрядженням в Донецьку область для охорони громадського порядку в районах проведення антитерористичної операцiї.

17 грудня 2014 правоохоронець нiс службу на блок-пост в Костянтинiвцi.

Зупинивши один із автомобiлiв, мiлiцiонер вимагав пред’явити для перевiрки документи, пiсля чого мiж ним i пасажирами авто виник конфлiкт, i правоохоронець вистрелив із автомата.

Через отримане поранення пасажир автомобiля помер на мiсцi, водiй автомобiля був важко поранений.

Лише у березнi мiлiцiя затримала пiдозрюваного полтавського міліціонера та оприлюднила факт вбивства.

Сьогодні під час прес-конференції для журналістів в Полтаві прокурор області Ян Стрелюк відзначив, що поЛише у березнi мiлiцiя затримала пiдозрюваного полтавського міліціонера та оприлюднила факт вбивства.лтавська прокуратура не вела цю справу, адже вбивство сталося на території Донеччини.

Перейти до вмісту