Ви тут:

Небайдужі полтавці допомогли міліціонерам затримати викрадачів металу

PM67image001

Подія сталась близько 6 години ранку 20 травня. Мешканці одного з будинків по провулку Спортивному, що у Київському районі Полтави, стали свідками того, як двоє чоловіків збирали у садку поруч із будинком металеві предмети. Жителі вибігли на вулицю, затримали чоловіків та телефоном повідомили про це дільничному інспектору міліції.

Працівники слідчо-оперативної групи Київського районного відділу міліції Полтави, які прибули на місце події, з’ясували в мешканців будинку усі обставини події та доставили затриманих, а також автомобіль з металобрухтом, яким вони приїхали, до районного відділу міліції. Зловмисниками виявились двоє полтавців, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності за скоєння різного роду крадіжок.

За даним фактом Київським райвідділом міліції розпочате кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб). Автомобіль та металобрухт вилучені як речові докази у провадженні та перебувають на території Київського райвідділу міліції Полтави. Міліціонери перевіряють зловмисників на можливу причетність до скоєння інших подібних злочинів, їм загрожує покарання у виді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

Працівники міліції дуже вдячні небайдужим полтавцям, які допомогли затримати зловмисників та просять і в подальшому сприяти міліції у боротьбі зі злочинністю. Про усі факти скоєння правопорушень просимо у будь-який час доби терміново повідомляти за номером 102 або до найближчого районного відділу міліції.

 

За матеріалами Київського РВ УМВС України в Полтавській області

Перейти до вмісту