Ви тут:

На обліку Лубенської міської ради — 335 ветеранів

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради на обліку перебувають  335 ветеранів ВВВ, з них 42 інвалідів війни, 18 учасників війни.

Про це повідомили в Лубнській міській раді.

Соціальні робітники відділення соціальної допомоги вдома обслуговують 120 ветеранів війни, одиноких пенсіонерів. До їхніх обовязків входить доставка продуктів харчування, продовольчих товарів і ліків, надання допомоги у проведенні вологого прибирання кімнат,  допомога в оформленні субсидій, супровід до медичних і соціальних установ та багато інших видів послуг.

У ході  проведення  щорічної  Всеукраїнської   акції  з благоустрою  «За чисте довкілля»  соціальними робітниками та робітником з надання комплексного ремонту надається допомога у благоустрою присадибних ділянок, обрізанні гілок та побілці дерев вапном, проведенні дрібного ремонту.

 Про ветеранів війни також піклуються  працівники інших відділень – це надання їм соціально-медичних, психологічних, перукарських, швацьких та санітарно-гігієнічних послуг.

Перейти до вмісту