Ви тут:

На Гребінківщині триває призовна кампанія

З 1 квітня 2015 року розпочався весняний призов на строкову службу до лав Збройних Сил. До війська призиваються громадяни України 20-27 років.Президент України Петро Порошенко неодноразово наголошував, цьогорічних призовників не будуть направляти в зону АТО.

За інформацією військового комісара Гребінківського районного комісаріату М.С.Холодова, більше половини від запланованої кількості призовників після проходження медичної комісії були відправлені до навчальних центрів. Пише Grebynka.com

Повістки вручені усім призовникам, але деякі особи не з’явилися для проходження медичної комісії, порушуючи своїми діями закони України. Військовий комісаріат району звернувся до районного відділу міліції для того, щоб правоохоронці посприяли явці призовників для проходження медичного огляду, в рамках діючого законодавства.

Щоправда, як виявилося в ході роботи комісії, є незначні проблеми, пов’язані з організацією проходження медичної комісії безпосередньо у медичному закладі. Більшість з них вирішуються у робочому порядку.

Усі військовослужбовці будуть забезпечені уніформою, взуттям та харчуванням, аби гідно виконати свій обов’язок перед державою, адже зараз значно покращилося матеріально – технічне забезпечення війська.

Перейти до вмісту