Ви тут:

Миргородців запрошують вшанувати пам’ять загиблих під час війни героїв

Усіх охочих миргородців та гостей міста запрошують прийти 8 травня о 19.00 на центральну площу міста для участі у заході «Пам’ятаємо. Перемагаємо!» Навчальні заклади міста разом з відділом культури та МК ЖЕУ готують стенди фотографій із сімейних архівів. Тут можна буде побачити унікальні фото з обличчями справжніх героїв – учасників Другої світової війни, яких війна або невблаганний час забрали від нас. Про це повідомили у Миргородській міській раді. 

Запршують Вас побути у родинному колі миргородців, які разом вшановують пам’ять тих, хто загинув під час минулої війни, та під час неоголошеної війни, яка підло забирає молоді життя зараз. Світла пам’ять і вічна слава героям!

День пам’яті та примирення стане прикладом толерантності, примирення та єдності українців, які зробили європейський вибір. Якщо Ви відчуваєте себе європейцем по духу, запрошуємо Вас підтримати акцію!

Вперше у виконанні народного пісенного ансамблю «Обереги» прозвучить  «Пливе кача» – народна пісня, що стала реквіємом-прощанням за загиблими українськими героями.

Прохання приходити із лампадками та мати на одязі символ пам’яті – червоний мак.

Перейти до вмісту