Ви тут:

Лубенці переймали досвід миргородських колег

2 sam_0287

До Лубенської міської ради завітали колеги з Миргорода. У складі делегації – секретар Миргородської міської ради Костянтин Кірпосенко, начальник відділу організаційної та інформаційної роботи Любов Артикульна, секретарі  рад мікрорайонів.

Зустріч з гостями розпочалася в залі засідань, де відбулося знайомство спеціалістів з ОСН Лубенської міської ради та спеціалістами Миргородської міської ради. Секретар міської ради Лубен Іван Карпець ознайомив з організацією роботи рад мікрорайонів у Лубнах та перспективами розвитку самоврядування на Полтавщині, -пише Лубенська міська рада.

Продовження зустрічі відбулося безпосередньо у приміщеннях рад мікрорайонів. Гості ознайомилися з роботою ради мікрорайону №1.

Пізніше в приміщенні мікрорайону № 6 спеціалісти з ОСН детальніше розповіли про свою роботу. А це і допомога військовослужбовцям, і співпраця з ветеранськими організаціями, допомога сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах, організація дитячих заходів, співпраця з головами вуличних та будинкових комітетів і багато іншого. Миргородчани ознайомили з роботою органів самоорганізації населення в Миргороді.

Всі учасники зустрічі наголошували на важливості обміну досвідом між колегами, застосування передових методів розвитку місцевого самоврядування між міськими радами.

Перейти до вмісту