Ви тут:

Кременчук збирає молодь зі всіх регіонів України на Міжрегіональний молодіжний форум «Молодь для України»

5-7  червня 2015 року на базі позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Зоряний» відбудеться Міжрегіональний молодіжний форум «Молодь для України». Традиційними організаторами даного заходу багато років поспіль є управління у справах сім`ї,  дітей та молоді виконавчого комітету Кременчуцької міської ради та молодіжні громадські організації міста. Цього  разу до їх числа долучаються й представники Фонду народонаселення ООН, представники якого вперше взяли участь у проведенні Міжрегіонального молодіжного форуму-2014 року, давши йому високу оцінку.  Як зазначає заступник міського голови Віталій Малецький цей захід декілька років поспіль проводиться з метою підтримки молодіжного громадського руху в Україні, розвитку учнівського та студентського самоврядного руху, надання можливості молоді брати активну участь у житті власної країни. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Тематикою цьогорічної роботи комітетів Міжрегіонального молодіжного форуму «Молодь для України» буде такою:

  • Роль молоді у євроінтеграційних процесах;
  • Побудова громадянського суспільства в умовах виклику сьогодення;
  • Охорона здоров’я та здоровий спосіб життя молоді;
  • Розвиток духовності, моралі та національно-патріотичне виховання молоді;
  • Різні аспекти соціально-психологічної адаптації вимушених переселенців: психологічна допомога, сприяння зайнятості, освітні ініціативи, адаптація в новій громаді;
  • Роль діалогу в сучасному українському суспільстві: діалог органів місцевого самоврядування з молодіжними організаціями та діалог громади з владою на різних рівнях.

Голова Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій Світлана Пищита відмічає, що участь у Міжрегіональному молодіжному форумі «Молодь для України» можуть взяти молоді люди з різних регіонів країни:

– у якості активного учасника, для цього необхідно заповнити відповідну аплікаційну форму до 20 травня 2015 року;

– у якості модератора/експерта, для цього необхідно заповнити форму «Анкета модератора» до 15 травня 2015 року;

– у якості учасника Ярмарки необхідно заповнити аплікаційну форму «Ярмарка громадських організацій та ініціативних груп».

Світлана Пищита наголосила, що всі форми заявок приймаються на електронну пошту: [email protected]. Результати відбору учасників Міжрегіонального молодіжного форуму «Молодь для України» стануть відомі 24 травня 2015 року, список учасників буде опубліковано на сайтіwww.molod.org.ua.

Перейти до вмісту