Ви тут:

Коли варто прислухатись до порад подруг у стосунках

2kzYepUby7E

Мама вчила що слухати подружок щодо відносин ніколи не треба, але що поробиш, коли наступають такі миті, що порада необхідна? Детальніше читайте у “Країні Здоров’я“.

1. Зі своїм чоловіком ти не можеш розслабитися і бути собою.

З ним ти мовчиш, хоча зазвичай любиш поговорити або пропускаєш його сальні жарти, хоч у тебе алергія на них? Це вже тривожна ознака.

2. Ти закинула свої хоббі.

Якщо подруги помітили, що ти вже місяць як не ходиш на йогу або фітнес, пропускаєш зустрічі книжкового клубу або ще щось подібне – варто прислухатися. Зазвичай це означає, що ти занадто “розчинилася” у своєму чоловікові. А хороший партнер буде тільки стимулювати тебе продовжувати займатися тим, що тебе цікавить і що для тебе важливо.

3. Ти більше не цікавишся політикою.

…Ну або питаннями голоду в Ефіопії, війни в Іраку або фінансової кризи в Європі, проблемами миру в усьому світі і т.п. Якщо ти підлаштовуєш під нього свої погляди і життєву позицію – це явно не до добра.

4. Він став центром твого суспільного життя.

…Навіть якщо ти всім кажеш, що просто “живеш своїм життям”. Прислухайся до себе: адже насправді життя з ним тебе обтяжує і стомлює, а з друзями ти розслабляєшся і веселишся. Якщо це так – висновок напрошується сам

Перейти до вмісту