Ви тут:

Голова Держслужби зайнятості побував на полтавській “Ворсклі”

Учора, у рамках свого дводенного візиту на Полтавщину, голова Державної служби зайнятості (керівник Центрального апарату) Ярослав Кашуба завітав на “День відкритих дверей” у ТЗДВ «Полтавська фірма «Ворскла». Він поспілкувався з директором Віктором Чмілем, учнями 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Полтави та району, безробітними, які перебувають на обліку в Полтавському міському та районному центрах зайнятості.

“Я вдячний керівництву цього підприємства за підходи до роботи, які вони демонструють. Підприємство потужне, тут турбуються про працівників. Протягом ряду останніх років служба зайнятості Полтавської області плідно співпрацює з “Ворсклою” для задоволення потреб у підборі працівників на вакантні посади. Нещодавно у декількох районах Полтавщини, відкрилися філії фірми, це дуже позитивно. За сприяння служби зайнятості на підприємство та філії за професією «швачка» працевлаштовано 228 чоловік з наданням роботодавцю дотації на створення додаткових робочих місць і витрати на заробітну плату за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття склали 4341,4 тис. грн. За період з 2011 по 2014 рік під замовлення роботодавця Державною службою зайнятості підготовлено 84 кваліфікованих робітника за професією «Кравець», – зазначив Кашуба.

У рамках проведення “Дня відкритих дверей” учні Полтавського професійного ліцею сфери послуг продефілювали у сукнях власного виробництва. 

Нагадаємо, що на Полтавщині з робочим візитом перебуває голова Державної служби зайнятості. 

У Полтаві відкрили другий в Україні інформаційно-крнсультаційний центр державної служби зайнятості.

На ярмарку вакансій у Полтаві пропонували роботу близько 40 організацій.

Перейти до вмісту