Ви тут:

До полтавської в’язниці передали телефони та дріжджі в капусті

Телефони, дріжджі та невідома речовина у капусті – все, що не потрапило до засуджених Кременчуцької виправної колонії управління ДПтС України в Полтавській області (№69)

У вирії відзначення травневих свят близькі та рідні засуджених вирішили надіслати за ґрати «заборонені» подарунки.

Як повідомили в прес-службі управління ДПтС України в Полтавській області, 7 травня поточного року невідомі особи здійснили перекид пакунку до охороняємої зони Кременчуцької виправної колонії (№69), в якому було виявлено та вилучено 5 мобільних телефонів та колоду гральних карт.

1

2

Цього ж дня, на ім’я одного із засуджених даної установи від знайомої громадянки В. надійшла посилка, під час догляду якої було виявлено та вилучено 200 грамів сухих гранульованих дріжджів у пакунках із-під харчової приправи, а також речовину сіро-зеленого кольору рослинного походження, що була замаскована у качані свіжої капусти. За зовнішніми ознаками речовина схожа на наркотичну.

За даним випадком негайно було повідомлено слідчо-оперативнАвтозаводського РВ УМВС України в Полтавській області, а речовину відправлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.

3

5

Пенітенціарії Полтавщини вже досить добре ознайомлені з креативністю та винахідливістю адресатів, які так вміло оформляють посилки і передачі та надсилають їх до виправних установ області, тому завдяки ретельному огляді та відповідальному відношенні адміністрації установ до своїх функціональних обов’язків, заборонені предмети вилучаються вчасно.

Перейти до вмісту