Ви тут:

Дмитро Хрістов дякує за підтримку у питанні про встановлення пам’ятника Івану Мазепі у Полтаві

Дмитро Хрістов www.oblrada.pl.uaВчора – 14 травня 2015 року Обласна рада підтримала моє Звернення до Полтавського міського голови і депутатів міськради щодо встановлення пам’ятника славному синові України Івану Мазепі. Дякую всім за високу громадянську, проукраїнську позицію! 

Дякую Миколі Кульчинському, А. М. Шкарбану, П. В. Вороні, В. А. Головку, В. М. Оніщенко, які своїми виступами сприяли такому результату (з 88, присутніх на сесії депутатів, 70 проголосували – “ЗА”, проти – 0, утримались – 2, не голосували – 16).  Відверто кажучи я не сподівався на такий високий результат.  Обласна рада довела, що вона достойно представляє Полтавщину і сприяє утвердженню справжньої української історії.

Тепер черга за депутатами міської ради, і міським головою.Олександр Федорович у своїй відповіді (від 16. 04. 2015 р.) на моє звернення написав:“Питання щодо спорудження пам’ятника І. Мазепі буде розглянуто депутатами Полтавської міської ради після прийняття відповідного рішення депутатським корпусом Полтавської обласної ради”.Чекаємо на позитивний результат. 


Щодо висловлювань деяких депутатів про піар. Піар ні до чого. Коли людина хоче приховати свою справжню позицію (що вона проти), вона починає шукати і наводити аргументи типу: не на часі, війна, немає грошей (хоча гроші з бюджету не залучаються), це нас роз’єднує тощо.
 


Пояснить, як справжня історія України і найяскравіша її постать Іван Мазепа може нас українців роз’єднувати???
 


Мені більше подобається відверта позиція Олександра Масенка, який сказав мені: Дмитро Іванович, ви маєте право вносити, але я підтримати не можу.
 


А тим хто видає себе за патріота України і постійно лукавить, можу порадити: читайте і поважайте українську історію. Дякую!!!

Дмитро Хрістов, депутат Полтавської обласної ради

Перейти до вмісту