Ви тут:

36 мільйонів піде на ремонт вулиць у Полтаві

ремонт дорога

Управління житлово-комунального господарства Полтавського міськвиконкому 25 травня уклало угоди з ПАТ «Управління механізації будівництва № 23» на ремонт вулиць на суму 36,42 млн грн.

Про це повідомляють “Наші гроші” з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Більша частина суми – 31,85 млн грн – піде на капітальний ремонт вул. Великотирнівська.

У списку робіт – перевлаштування водопроводу, тепломережі, зливової каналізації, ремонт дорожнього одягу, благоустрій та ін.

Решта – 4,57 млн грн – піде на капремонт вулиці Рози Люксембург.

Передбачено влаштування нових зливоприймальних колодязів, ремонт покриття проїзної частини, ремонт заїзних кишень, в’їздів, тротуарів та ін.

«Управління механізації будівництва № 23» зареєстроване в селі Терешки під Полтавою.

Його акціонерами є харків’яни Олексій Абросімов (43%), Юрій Шляхта (21%) – депутат Харківської облради від Батьківщини, Олена Шляхта (25%), яка є дружиною Юрія.

Єдиним конкурентом, допущеним до торгів, було харківське ПП «Будгарант-7» Лариси Твердохлеб.

В одному з тендерів щодо ремонту вулиці Р.Люксембург 7 намагалась узяти участь місцева фірма ТОВ «ДРСУ Полтава» з дешевшою пропозицією вартістю 4,33 млн грн.

Однак її не допустили до оцінки через неповний пакет документів. Фірма не підтвердила інформацію, що не є банкрутом, а також не подала витягу з реєстру чи довідки, що її представник на торгах не притягувався до відповідальності за корупційне правопорушення.

Перейти до вмісту