Ви тут:

Вихованці Комишнянського шкільного лісництва саджали ліс

SAM_2065

На Полтавщині тривають заходи у рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». Не дивлячись на канікули, школярі новоствореного шкільного лісництва у Комишні активно відгукнулися на пропозицію лісівників посадити власні дерева на практичному занятті.

Перші настанови як садити ялицю та інші деревця в дендропарку школи дав помічник лісничого Комишнянського лісництва ДП «Миргородський лісгосп» Іван Кобець. Лише місяць він є керівником шкільного лісництва, але діти до нього вже звикли і з радістю чекають нових завдань. То ж до роботи всі взялися активно. Завершивши садіння своїх дерев на території школи, всі разом з інженером лісових культур Юлією Кальною та лісничим Олександром Козловим виїхали на лісосіку в кв.67. Лісівники на практиці показали дітям, як садити дерева і що таке «меч Колесова». Висадивши сіянці дуба і модрини, діти залишилися задоволені своєю роботою:

– Я хоч і часто з батьками буваю в лісі, але дубів не садила. Дуже чекала цього дня, щоб з лісівниками поїхати на посадку!,- каже учениця 7 класу Альона Косинська.

SAM_2058

Прес-служба Полтавського ОУЛМГ

Перейти до вмісту