Ви тут:

На 30 квітня депутатів обласної ради скликають на сесію

Голова обласної ради Петро Ворона видав розпорядження про скликання двадцять восьмої сесії обласної ради шостого скликання, пленарне засідання якої відбудеться 30 квітня  о 10-00 у приміщенні обласної ради (м. Полтава, вул. Жовтнева, 45).

На розгляд сесії внесені питання:

1. Про керівників суб’єктів господарювання спільної власності територіальних громад області.

2. Про звіт голови обласної ради про свою діяльність з лютого 2014 року по квітень 2015 року.

3. Про внесення змін до регіональної Програми „Територіальна оборона” на 2015 рік, затвердженої рішенням двадцять сьомої позачергової сесії обласної ради шостого скликання від 10 березня 2015 року.

4. Про внесення змін та доповнень до обласної Комплексної програми соціального захисту осіб з особливими потребами, ветеранів війни, учасників антитерористичної операції на 2013-2020 роки

5. Про внесення змін та доповнень до Комплексної програми сприяння розвитку громадянського суспільства та інформаційної сфери в Полтавській області на 2013-2015 роки.

6. Про Програму підтримки Комунального автотранспортного підприємства Полтавської обласної ради на 2015 рік.

7. Про інформацію начальника управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області “Про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності органів правопорядку на території Полтавської області”.

8. Про інформацію прокурора Полтавської області “Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності органів прокуратури на території Полтавської області”.

9. Про погодження кандидатури для нагородження Грамотою Верховної Ради України.

10. Про внесення змін та доповнень до Регламенту Полтавської обласної ради шостого скликання.

11. Про звіт тимчасової контрольної комісії Полтавської обласної ради щодо перевірки фінансово-господарської діяльності підприємств обласної комунальної власності «Полтаватеплоенерго» і «Полтававодоканал».

12. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу товариством з обмеженою відповідальністю “Глобинський переробний завод” на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, ділянки родовища підземних питних вод на території м.Глобине Глобинського району Полтавської області.

13. Про надання гірничого відводу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “БУДСЕРВІС” для розробки Опішнянського-ІІ родовища суглинків на території Зіньківського району Полтавської області.

14. Про внесення змін до рішення двадцять п’ятої сесії обласної ради шостого скликання від 19 грудня 2014 року “Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ “АРМАПРОМ” на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, ділянки родовища підземних питних вод на території м.Миргород Полтавської області”.

15. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ІНЖЕНЕРНО-БУРОВА ГРУПА “ТРИТОН” на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Західно-Машівської площі на території Полтавського та Машівського районів Полтавської області.

16. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, нафти, газу природного, конденсату Ливневої площі на території Решетилівського та Шишацького районів Полтавської області.

17. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Бірківсько-Юхнівської площі на території Гадяцького, Зіньківського та Миргородського районів Полтавської області.

18. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, газу сланцевих товщ Боярсько-Чапаївської площі на території Кобеляцького та Новосанжарського районів Полтавської області.

19. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, вуглеводнів Вільшанської площі на території Полтавського та Новосанжарського районів Полтавської області.

20. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, газу сланцевих товщ Південно-Зіньківської площі на території Гадяцького та Зіньківського районів Полтавської області.

21. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Північно-Федорівської площі на території Карлівського району Полтавської області.

22. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, газу сланцевих товщ Бутівсько-Миргородської площі на території Миргородського та Великобагачанського районів Полтавської області.

23. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, газу сланцевих товщ Гулаківської площі на території Новосанжарського та Машівського районів Полтавської області.

24. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Лютенсько-Будищанської площі на території Гадяцького та Зіньківського районів Полтавської області.

25. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Південно-Свистунківської площі на території Гадяцького, Миргородського та Лохвицького районів Полтавської області.

26. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Філенківсько-Черняхівської площі на території Котелевського та Чутівського районів Полтавської області.

27. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.

28. Про приймання-передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області.

29. Про внесення змін та доповнень до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств (установ, організацій, закладів), які належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області, укладення та розірвання з ними контрактів, затвердженого рішенням двадцять сьомої сесії Полтавської обласної ради п’ятого скликання від 23 червня 2010 року.

30. Про затвердження нової редакції Положення про обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад Полтавської області.

31. Про додаткове надання в користування приватній агрофірмі «Мир» мисливських угідь на території Новосанжарського району.

32. Про додаткове надання в користування Кременчуцькому госпрозрахунковому мисливсько-рибальському підприємству Полтавської обласної організації УТМР мисливських угідь на території Дмитрівської сільської ради м. Комсомольська.

33. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, відведених для земель промисловості ТОВ «Єристівський ГЗК (для розміщення каналу гідрозахисту № 3).

34. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, відведених для земель промисловості ТОВ «Єристівський ГЗК (для прокладання та експлуатації лінії електропередач ПЛ 154 кВ, автодороги для її обслуговування та лінії оптико-волоконного зв’язку).

35. Про Звернення депутатів Полтавської обласної ради до депутатів Полтавської міської ради та Полтавського міського голови Мамая О.Ф.

36. Різне.

На сесію запрошені: народнi депутати України, голова обласної державної адміністрації, заступники голови обласної державної адміністрації, міські голови міст обласного значення, голови районних рад, голови районних державних адміністрацій, керівники департаментів, управлінь і відділів облдержадміністрації, керівники обласних організацій, установ, підприємств, які мають відношення до питань, що розглядаються на сесії, міські голови міст районного значення та селищні голови, керівники профспілкових органів області, представники Громадської ради при обласній раді, представники акредитованих засобів масової інформації.

Перейти до вмісту