Ви тут:

Про розгляд звернень громадян за січень – березень 2015 року

За січень – березень 2015 року до Державної податкової інспекції у м. Полтаві Головного управління Міндоходів у Полтавській області на розгляд надійшло 32 звернення громадян, що на 7 звернень більше, ніж за відповідний період 2014 року (25 звернень). Із 32 звернень, що надійшли, 32 – заяви. Скарг та пропозицій у січні – березні 2015 року не надходило. За ознакою надходження: 32 – первинних, за суб’єктом звернення: 28 звернень громадян індивідуальні, 3 звернення колективні, що надійшли від 164 громадян та 1 -анонімне.

У письмових зверненнях порушувалися такі питання: інформування про ухилення від сплати податків, контрольно – перевірочна робота (стосовно штрафних санкцій), податок на доходи фізичних осіб, збір за першу реєстрацію транспортного засобу, реєстрація та облік платників податків.

За результатами розгляду звернень і дотримання його термінів, то за січень-березень 2015 року без порушення терміну розглянуто 26 (81,3 %) звернень (9 – вирішено позитивно, на 13 звернень надано роз’яснення, 3 звернення переслані за належністю, 1 звернення не підлягає розгляду (анонімне)), 6 звернень перебувають на виконанні, термін розгляду не настав.

Інформаційно – комунікаційний відділ Державної податкової інспекції у м. Полтаві

Перейти до вмісту