Ви тут:
Офіційно Полтавщина Суспільство 

Працівники Пенсійного фонду розглянули результати роботи протягом кварталу

Засідання колегії Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області, яке відбулося 29 квітня, було присвячене результатам роботи галузі протягом кварталу. Йшлося про безперебійність фінансування виплати пенсій для понад 472 тис. мешканців краю та реалізацію спільних з контролюючими органами і соціальними партнерами проектів, спрямованих на погашення заборгованості по платежах до бюджету Фонду. Про це повідомили у прес-службаі Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

Зважаючи на те, що в органах Пенсійного фонду області нещодавно відбувся аудит, на колегії розглядалися проблемні питання, що виникли у ході його проведення, а також був затверджений бюджет Головного управління на поточний рік.

Участь у роботі колегії взяли голова обласної організації роботодавців Паламарчук В.Г. і голова обласної організації ветеранів війни та Збройних Сил Лантух І.Я..

На початку засідання присутні висловили шану та подяку за багаторічне, високопрофесійне, віддане служіння галузі керівникам Фонду, які вирішили залишити свої посади і вийти на заслужений відпочинок. У їх числі і начальник Головного управління Руденко В.К.

Перейти до вмісту