Ви тут:

Полтавські митці проведуть благодійну акцію допомоги дітям

18 квітня о 19:00 у арт-пивниці «Сто доріг» (вул. Паризької Комуни, 18) відбудуться благодійні читання «Твори добро 2.0» за участі полтавських поетів та музикантів.

Захід пройде в рамках десятої благодійної акції «Серце до серця», яка цього року проходить під гаслом «Врятуй життя дитини». Всі зібрані кошти передадуть на закупівлю медичного обладнання в реанімаційні відділення дитячих лікарень.

За словами організатора читань, Вікторії Рєпки, дуже важливо забезпечити такі відділення якісним медичним устаткуванням, адже вони борються за найважливіше – життя дітей.

Благодійні читання «Твори добро» відбудуться вдруге, що говорить про започаткування гарної та, маємо надію, довгої традиції. Минулого року полтавська молодь зібрала 1637 гривень, які передали на закупівлю діагностичного обладнання для новонароджених та лампи для офтальмоскопу у Дитячу міську лікарню.

Серед учасників цьогорічного заходу будуть молоді полтавські митці: Анна Єгорова, Іра Мисник, Містер Коржик, Любов Гончаренко, Андрій Коновалов, Каріна Тютюнник, Анна Ютченко, Макаренко, гурт «Mountain Breeze» та Гоша Дехнич.

Взаємодопомога та співчуття є міцними опорами, на яких тримається сьогоднішнє суспільство. Тож, не будьте байдужими – врятуємо життя дітей разом.

Що? Благодійні читання «Твори добро 2.0».

Де? Арт-пивниця «Сто доріг».

Коли? 18 квітня о 19:00.

Скільки? 25 грн. (чай і печиво глядачам – безкоштовно).

З приводу питань: 099-194-28-42 – Вікторія. 

Денис Старостін, незалежне мистецьке об’єднання «Magnum Opus»

Перейти до вмісту