Ви тут:

Полтавська співачка дає благодійні концерти на Тернопільщині

5492

Українська пісня, урочиста й тужлива, стримана й розкішна… Пісня присвячена їм, нашим синам і чоловікам, братам і батькам, хто, полишивши сім’ї, пішли захищати Україну й рідний народ від північного сусіда-окупанта.

Сьогодні з благословення Преосвященного Афанасія, єпископа Харківського і Полтавського Української Автокефальної Православної Церкви, голос заслуженої артистки України Олени Білоконь злетів над Тернопільським краєм на славу подвигу бійців АТО – оборонців Української землі від російських бойовиків. 

««Цим виступом  пані Олени Волонтерський центр Харківсько-Полтавської Єпархії УАПЦ  розпочинає благодійні концерти співачки на Тернопільщині, – повідомив прес-секретар ХПЄ УАПЦ, керівник волонтерського центру протидиякон Олександр Горай. – Благодійні концерти Олени Білоконь, кошти від яких були направлені нашим землякам-військовослужбовцям АТО, відбулися й у нас на Полтавщині, зокрема в Глобиному. Тоді Владика Афанасій та пані Олена були учасниками велелюдного зібрання, котре відбулося в цьому районному центрі на ознаку пам’яті Героїв Небесної Сотні та загиблих у неоголошеній війні з Росією бійців і було проведене за участю Глобинського міського голови Станіслава Джуся, голови районної ради Віталія Харченка, волонтерки Інни Авраменко та бійця батальйону «Айдар» Володимира Білоброва».Пісня Олени Білоконь, присвячена їм, нашим самовідданим захисникам від російського агресора, зазвучала й сьогодні на Тернопільщині.

 Протодиякон Олександр Горай

Перейти до вмісту