Ви тут:

Підбито підсумки службової діяльності органів і установ виконання покарань Полтавської області за І квартал 2015 року

24 квітня 2015 року в управлінні Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області під головуванням начальника управління ДПтС в області Миколи Ісаєва відбулось розширене засідання колегії по підбиттю підсумків службової діяльності органів і установ виконання покарань Полтавської області за І квартал 2015 року.

У нараді взяли участь члени колегії та начальники відділів, секторів і служб управління в області, начальники, заступники начальників з виробництва – директора підприємств та керівники кадрових підрозділів установ виконання покарань та слідчого ізолятора області.

Відкрив засідання очільник управління. У своєму вступному слові Микола Володимирович звернув увагу на не допущення фактів вступу у позаслужбові стосунки працівників кримінально-виконавчої служби області із засудженими, ув’язненими та їх родичами. Наголосив на безумовному виконанні вимог Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції».

У ході наради було відзвітовано про стан оперативної обстановки в установах виконання покарань і слідчому ізоляторі Полтавської області, стан організації та проведення соціально-виховної та психологічної роботи із засудженими та ув’язненими, стан ресурсного та інженерного забезпечення, медичного обслуговування засуджених і ув’язнених. Також проаналізовано результати виробничо-господарської та фінансової діяльності підприємств та майстерень установ виконання покарань Полтавщини, обговорено стан кадрового забезпечення в органах та установах виконання покарань області протягом І-му кварталі поточного року.

Так, станом на 24 квітня 2015 року в установах області утримується 3336 осіб. Що стосується діяльності відділів охорони, нагляду і безпеки та режиму і охорони, то протягом звітного періоду режимними підрозділами установ області з метою перекриття каналів надходження до зон, що охороняються заборонених предметів, було вилучено 490 грн., близько 19 літрів спиртних напоїв, 46 мобільних телефонів та близько 20 грам наркотичних речовин.

Працівниками оперативно-розшукової діяльності попереджено на стадії приготування – 44 злочини. Надано допомогу територіальним ОВС у розкритті 47 злочинів.

Протягом І кварталу 2015 року підприємствами установ виконання покарань області виготовлено продукції, надано промислових послуг на суму 4,5 млн. грн.

За підсумками І кварталу 2015 року установами області в рамках виконання Регіональної програми фактично реалізовано продукції та надано послуг суб’єктам господарювання регіону на загальну суму 1,3 млн. грн. із працевлаштуванням 575 засуджених.

Наприкінці засідання було доведено стан організації фінансово-господарської діяльності в органах та установах виконання покарань Полтавської області, стан фінансової дисципліни, збереження і використання державного майна, організації виконання пропозицій контрольних заходів та здійснено виступи інших учасників колегії.

За підсумками розширеного засідання колегії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області проведено аналіз діяльності управління і установ виконання покарань області за 1 квартал 2015 року, обговорено та визначено основні завдання на 2 квартал поточного року.

Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області

Перейти до вмісту