Ви тут:

На Полтавщині затримали крадіїв кабелю з мережі

Учора працівники Державної служби охорони при УМВС України в Полтавській області затримали двох чоловіків (29-ти та 20-ти років), які різали кабелі в одному з люків телефонних комунікацій провайдера зв’язку. Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

Близько третьої години ночі на пульт централізованого спостереження Кременчуцького міжрайонного відділу УДСО Полтавщини надійшло повідомлення від оператора ПАТ «Укртелеком» про відсутність зв’язку з відомчою апаратурою.

Випадки пошкоджень кабелів Укртелекому вже неодноразово реєструвались правоохоронцями і міліціонери негайно відправились на пошук ймовірних порушників.

Прибувши на місце можливого знаходження розриву, працівники ДСО застали двох зловмисників, які саме різали кабелі. Затримані кременчужани були передані слідчо-оперативній групі Кременчуцького міськвідділу.

Розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.Санкція даної статті передбачає покарання від штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян до позбавлення волі на строк до трьох років.

Перейти до вмісту