Ви тут:

Міліція розшукує особу, винну у вбивстві жінки

Увечері 11 квітня в болотистій частині лісопосадки на території колишньої артилерійської бази, поблизу будинку № 20 по провулку Фадєєва було виявлено труп жінки з численними забійними ранами голови. Померлою виявилась 61-річна полтавка, яка працювала медичною сестрою у 1 міській клінічній лікарні Полтави.

Із заявою про зникнення жінки її рідні звернулись до міліції вранці 11 квітня. Першочерговими оперативними заходами було встановлено, що 10 квітня медсестра вийшла з роботи та через лісопосадку попрямувала додому в мікрорайон Огнівка. Однак, додому вона так і не дійшла.

За даним фактом Київським райвідділом міліції Полтави розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням надати будь-яку інформацію, що може допомогти у з’ясуванні обставин даного злочину та встановлення особи вбивці. Інформацію можна повідомити у Київський райвідділ міліції Полтави за телефонами: 56-65-87, 51-77-28, 050-698-95-10, 102 або іншим зручним способом.

Конфіденційність гарантується.

За матеріалами Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області

Перейти до вмісту