Ви тут:

Майже 312 млн.грн. податку на прибуток до державної скарбниці сплатили полтавці

За повідомлення в.о. начальника Головного управління ДФС у Полтавській області Жанни Кузнецової, з початку року надходження по податку на прибуток від Полтавщини до державного бюджету становлять майже 312 млн.грн. За перший квартал 2015 року надходження по частині чистого прибутку до державного бюджету становлять понад 1 млн.грн. Надходження податку на прибуток від підприємств комунальної власності області у січні-березні поточного року склали майже 40 млн.грн. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшилися майже на 35 млн.грн.

У порівнянні з першим кварталом минулого року надходження єдиного податку до місцевого бюджету збільшились майже на 25%. Так, фактичні надходження по єдиному податку з юридичних осіб у січні-березні 2015 року склали понад 14,5 млн.грн, що майже на 3 млн.грн. більше відповідного періоду минулого року.

Також у січні-березні поточного року на 364,5 тис.грн. досягнуто приріст надходжень у порівняні з аналогічним періодом минулого року по рентній платі за спеціальне використання лісових ресурсів; на 648,2 тис.грн. – по рентній платі за спеціальне використання води; більш ніж на 31,5 млн.грн – по рентній платі за користування надрами для видобування корисних копалин загальнодержавного значення; майже на 38 млн.грн. – по рентних платежах за користування надрами для видобування вуглеводної сировини; більш ніж на 9,3 млн.грн. – по екологічному податку; на 68,5 тис.грн. – по рентній платі за користування радіочастотним ресурсом України.

Головне управління ДФС

Перейти до вмісту