Ви тут:

Колектив ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» звернувся з відкритим листом до керівництва області

У четвер, 16 квітня поточного року, у актовій залі адміністративного корпусу обласного підприємства «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» відбулися розширені збори трудового колективу. Причиною, що наприкінці робочого дня зібрала представників всіх підрозділів підприємства в одному місці стали події, які останні понад півроку дискредитують підприємство та його трудовий колектив у очах місцевої громади.

На збори були запрошені особисто Голова Полтавської обласної ради Петро Васильович Ворона та Голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Анатолійович Головко. Щоправда останні, в силу різних обставин, не знайшли можливості завітати на збори трудового колективу стратегічно важливого комунального підприємства, котре забезпечує послугами з централізованого опалення та послугами з централізованого постачання гарячої води 300-тисячне місто Полтаву та 4-ри районних центри області — Машівку, Карлівку, Решетилівку та Котельву. Натомість, на зустріч до колективу завітав заступник голови Полтавської обласної ради Володимир Пилипович Микійчук. Власне, йому і довелося вислуховувати питання та проблеми тепловиків.

В результаті майже 2-х годинного обговорення ситуації, що склалася, було ухвалено рішення звернутися до керівництва області від імені всього трудового колективу із відкритим листом, що у повній мірі відображає його ставлення до цієї нездорової ситуації навколо нашого підприємства, його колективу та особисто керівника.

Текст листа наводимо без скорочення:

 

Перейти до вмісту