Ви тут:

Кобеляки прощатимуться з загиблим військовослужбовцем Олександром Чирцовим

http://kob-mr.3dn.ru/_nw/7/17583703.jpg

Вчора стало відомо про загибель військовослужбовця Олександра Чирцова, вихідця з міста Кобеляки. Воїн служив санітарним інструктором та інструктором стрілецької справи у добровольчому батальйоні спецпризначення “Карпатська Січ”, який дислокувався поблизу Донецька.

Про це повідомили в Кобеляцькій міській раді.

Родина Олександра Чирцова родом із міста Кобеляки (родове прізвище Лоза), але постійно проживала в Артемівську Донецької області. У Кобеляках пройшло його дитинство. З початком військових дій на Сході України він із сім’єю переїхав до Полтави. На початку цього року пройшов підготовчі курси санінструктора, а з лютого розпочав військову службу добровольцем у зоні АТО. Загинув Олександр 15 квітня в с.Піски Донецької області від вогнево-осколкового поранення. Без батька залишилася 4-річна донька.

Церемонія прощання із загиблим військовослужбовцем Олександром Чирцовим розпочнеться завтра о 14 годині за адресою: вулиця Полтавська, 11 (поблизу міського ринку, навпроти пожежної частини). Жителів міста просимо по можливості долучитися до вшанування пам’яті про загиблого воїна та взяти участь у траурній ході до міського кладовища. 

Перейти до вмісту