Ви тут:

Кампанія «Крим – це Україна» розширилася на всю країну

snapshot2Соціальна ініціатива Мінінформполітики України «Крим – це Україна» розширилася на всю країну у вигляді двох тисяч широкоформатних банерів, розміщених на вулицях великих міст, інформує сайт відомства.

Цей проект також передбачає аудіо- та відеоролики на загальнонаціональних радіостанціях, національних і регіональних телевізійних каналах. Повідомляє Радіо Свобода

«Послідовно працюючи у напрямку актуалізації теми Криму як в Україні, так і за її межами, Міністерство інформаційної політики крок за кроком реалізує державну політику з реінтеграції півострова в український інформаційний простір», – сказав міністр інформаційної політики Юрій Стець.

Обличчями кампанії стали кримчани: Ахтем Сейтаблаєв – режисер, продюсер, автор та ведучий проекту «Хоробрі серця», Ольга Духнич –політичний психолог, журналістка тижневика «Новий час», Севгіль Мусаєва-Боровик – головний редактор інтернет-видання «Українська правда», Владислав Селезньов – підполковник, речник Генерального штабу Збройних сил України, Ліза Богуцька – блогер та дизайнерка, Олександр Янковський – генеральний продюсер «Чорноморської телерадіокомпанії», керівник телепроекту «Крим.Реалії».

snapshot3

Перейти до вмісту