Ви тут:

До уваги громадян, деклараційна кампанія закінчується 30 квітня!

Державна податкова інспекція у м. Полтаві нагадує, що з 1 січня 2015 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2014 року. Деклараційна кампанія буде тривати до 1 травня 2015 року.

Громадяни, що отримували доходи від надання в оренду рухомого і нерухомого майна, продажу акцій і інших цінних паперів, отримання спадку, подарунків, іноземних доходів, доходів від двох і більш податкових агентів та інших доходів зобов’язані не чекаючи повідомлення – запрошення подати до органу державної фіскальної служби декларацію про майновий стан і доходи.

Відповідно до статті 166 Податкового кодексу України платники податків, які претендують на податкову знижку за наслідками звітного 2014 року декларацію можуть подати до кінця поточного 2015 року.

Громадянам, які зареєстровані у м. Полтава, для подання річної декларації про майновий стан і доходи слід звертатися до Центру обслуговування платників Державної податкової інспекції у м. Полтаві за адресою: вул. Фрунзе, 155 каб. №2.

Інформаційно – комунікаційний відділ Державної податкової інспекції у м. Полтаві

Перейти до вмісту