Ви тут:

Для вихованців Кременчуцької виховної колонії організували Спортивне свято «Здоров’я і спорт поруч ідуть»

IMG_8018

21 квітня в Кременчуцькій виховній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області серед вихованців відбулось спортивне свято «Здоров’я і спорт поруч ідуть». Захід організували в рамках співпраці установи з Міжнародним благодійним Фондом «Визволення» та з метою формування у підлітків потреби до занять оздоровчою фізичною культурою, популяризації здорового способу життя.

IMG_7841

Вихованці радо зустріли гостей: Голову Полтавського клубу «Доміно», кандидата в майстри спорту по шашкам, 12-кратного чемпіона Полтавської області з шахів, неодноразового переможця і призера обласних та міжнародних турнірів Руслана Оріховського, пастора Євангеліческо-Лютеранської церкви м. Харкова Павла Шварца, представника благодійного Фонду «Визволення» Катерину Ківу, представників Євангеліческо-Лютеранської церкви м. Кременчука Світлану Чаус та Тетяну Попову, студентів аграрного коледжу управління і права Полтавської державної аграрної академії.

Атмосфера радості, емоцій, сюрпризів та подарунків панувала серед хлопців та гостей весняного дня. Зустріч розпочалася дружнім матчем з міні – футболу між командою вихованців установи та командою студентів аграрного коледжу. Матч відбувся у напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу в турнірі. Юні спортсмени показали неабияку майстерність, наполегливість, спритність та чудову гру. Рівень футболу продемонстрований хлопцями був досить високий. З невеликим відривом команда студентів аграрного коледжу здобула перемогу.

IMG_7925

Високу активність і згуртованість вихованці показали у змаганнях з шахів, шашок та доміно. Понад двох годин йшла безкомпромісна боротьба одночасно на 10 дошках. Турнір проводився за олімпійською та швейцарською системою. В результаті напруженої боротьби було визначено переможців, які отримали почесні грамоти. Всі учасники змагань отримали від гостей солодкі подарунки, фрукти та спортивний інвентар.

Цього ж дня адміністрація виховної колонії ознайомила студентів – майбутніх юристів з умовами проживання та навчання підлітків у виховній колонії. Юнаки мали змогу практично ознайомитися з майбутньою професією, з особливостями кримінальної відповідальності та покарання неповнолітніх. Від студентів звучало багато питань до працівників установи. У відповідь співробітники надавали поради, наводили приклади із власного багаторічного досвіду роботи з вихованцями.

Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби

України в Полтавській області

Перейти до вмісту