Ви тут:

“АвтоКрАЗ” поставив міністерству оборони Єгипту автомобілі-всюдиходи

IMG_6793

«АвтоКрАЗ» розпочав відвантаження на адресу Управління Озброєння Міністерства Оборони Арабської Республіки Єгипет чергової великої партії автомобілів-всюдиходів КрАЗ-6322.

Бортові автомобілі КрАЗ-6322 колісної формули 6х6 виготовлені в стандартній комплектації з односкатним ошинуванням коліс. Але на відміну від серійних машин, на вимогу замовника, вони мають видовжену вантажну платформу.

Відвантаження повнопривідних автомобілів КрАЗ-6322 проводиться в рамках зовнішньоекономічного контракту між ПАТ «АвтоКрАЗ» та Міністерством оборони АРЄ, укладеного в 2014 році. Основним приводом для підписання чергового, нового контракту з Управлінням Озброєння МО Арабської Республіки Єгипет стала бездоганна робота у важких природно-кліматичних і дорожніх умовах цієї країни, раніше поставлених автомобілів КрАЗ різних моделей і модифікацій.

Нагадаємо, що відправці замовнику автомобілів КрАЗ-6322 передувала сувора інспекція виготовлених машин, проведена в березні поточного року.

Всього, починаючи з 2008 по 2014 рік, єгипетським військовим поставлено близько 900 автомобілів-всюдиходів КрАЗ колісної формули 6х6 – бортових, шасі, автоцистерн, тягачів.

Перейти до вмісту