Ви тут:

У Полтаві громаду вчитимуть протидіяти корупції

19 березня 2015 р. о 11.00 в Полтавській філії Суспільної служби України (вул. Соборний майдан, 15) відбудеться публічне регіональне обговорення «Створення нової системи органів з протидії та попередження корупції в Україні – під громадський контроль!».

Організаторами заходу став рух «Ні хабарництву! Я не даю і не беру хабарів» (www.nihabarnyctvu.org.ua). Одною з дострокових цілей ініціативи є зниження рівня сприйняття корупції в Україні і підняття у світовому рейтингу на 100 позицій вверх (сьогодні Україна на 144 місці серед 176 країн світу).

Метою проведення заходу є надання учасникам обговорень корисної інформації щодо новостворених антикорупційних органів. Також тут розкажуть, як громадські організації Полтави можуть співпрацювати з ними. Під час обговорень громадські активісти зможуть отримати корисні матеріали щодо протидії хабарництву у різних сферах суспільного життя.

Активісти матимуть змогу висловити свою думку щодо актуальних методів протидії корупції на Полтавщині та поділитися корисним досвідом у цьому напрямку.

Модераторами обговорення виступлять голова Національного Руху «Ні хабарництву! Я не даю і не беру хабарів», адвокат Сергій Гула та адміністративний директор Transparency International Україна Анатолій Стоян.

В разі виникнення запитань: (099) 743-76-46.

Довідка: Transparency International — міжнародна громадська організація по боротьбі з корупцією та дослідженні питань корупції у світі. Заснована 1993 року уБерліні колишнім директором Світового банку Пітером Айґеном. Відома публікацією свого щорічного Індексу сприйняття корупції (ІСК) у країнах світу. На сьогодні має близько 100 національних осередків.

Роман Повзик

Перейти до вмісту