Ви тут:

Проект ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» в активній фазі

Учора у Пирятині відбулося засідання Форуму місцевого розвитку в рамках Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ фаза», яке провів голова районної ради Сергій Пазюк. У роботі Форуму взяли участь координатор обласного ресурсного центру Віталіна Старчик, голова районної державної адміністрації Олег Куча, міський голова Олексій Рябоконь, голови постійних комісій районної ради, керівники організацій та установ, структурних підрозділів райдержадміністрації та районної ради, сільські голови, актив громадських організацій, представники засобів масової інформації. Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

У ході зібрання Сергій Пазюк ознайомив присутніх із Положенням про Форум місцевого розвитку Пирятинського району та оновленим його складом. Начальник відділу економіки райдержадміністрації Ірина Солдатова доповіла про реалізовані на Пирятинщині проекти та поінформувала про стан впровадження у районі Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ фаза».

Далі відбулася презентація громадських організацій, які будуть впроваджувати проекти у Великокручанській, Новомартиновицькій, Малютинській та Березоворудській громадах.

По завершенню роботи Форуму Віталіна Старчик провела навчальний семінар-тренінг з головами та активістами громадських організацій щодо ефективного управління організацією громади та підготовки мікропроектної пропозиції.

Перейти до вмісту