Ви тут:

Полтавцям розкажуть, як вирішувати конфлікти та вести переговори

21-22 березня у Полтаві відбудеться тренінг «Вирішення конфліктів та ведення переговорів». Але спочатку учаників чекає випробування у вигляді конкурсу.

Всеукраїнська мережа «Громадські ініціативи України» спільно з Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб» оголошує конкурс на участь у тренінгу «Вирішення конфліктів та ведення переговорів» (http://ngonetwork.org.ua/blog/merezha/717.html).

Участь у ньому можуть взяти активісти неурядових організацій, ініціативних груп та незалежних медіа (представників громадянської журналістики) з Полтавської та Харківської областей.

Сам тренінг відбудеться у Полтаві 21-22 березня 2015 року в рамках проекту «Підтримка громадських ініціатив в Україні».

Ініціатива направлена на розбудову громадянського суспільства в Україні на рівні місцевих територіальних громад для 6-ти областей (Полтавської, Харківської, Донецької, Луганської, Запорізької, Дніпропетровської) та налагодження кооперації локальних організацій з цих областей з іншими неурядовими організаціями України.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету (www.goo.gl/forms/WWZclOFEUI) або надіслати анкету учасника на електронну пошту euroclub.kremen@gmail.com з темою листа: «Тренінг у Полтаві».

Останній термін подачі заявки: до 18.00 12 березня 2015 року.

Навчання, проживання, харчування для учасників забезпечують організатори. Запрошеним учасникам тренінгу при необхідності компенсовуватиметься проїзд.

Довідка: Проект «Підтримка громадських ініціатив в Україні» здійснюється завдяки фінансовій підтримці Національного фонду демократії (NED), адмініструється ВОМГО «Наше Поділля» у співпраці з ГО Товариство Лева та ВГО СУМ в Україні та партнерськими НУО з 16 регіонів України в рамках діяльності мережі «Громадські ініціативи України». В рамках проекту також відбудуться семінари для активістів громадянського суспільства з Донецької, Луганської, Запорізької та Дніпропетровської областей, стажування в кращих неурядових організаціях України, що займаються місцевим розвитком, та збір кращих успішних практик діяльності неурядової організації для місцевої громади.

Наталя Гостило

Перейти до вмісту